Antalyaspor Antalyaspor'da Sergen Yalçın'a büyük şok! Taraftardan tepki

Antalyaspor'da Sergen Yalçın'a büyük şok! Taraftardan tepki

18.05.2024 - 10:24 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 37.haftasında sahasında Adana Demirspor'u 2-1 mağlup eden Antalyaspor'da Sergen Yalçın, taraftarın tepkisiyle karşılşatı. İşte detaylar...

Antalyasporda Sergen Yalçına büyük şok Taraftardan tepki

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Antalyaspor konuk ettiği dana Demirspor'u 2-1 mağlup etti ve 3 maçlık mağlubiyet serisine son verdi. Maçtan önce Antalyaspor'da yaşanen bir gelişme dikkat çekti. Teknik direktör Sergen Yalçın ile sene sonu yollarını ayıracak olan Akdeniz ekibi, genç teknik adama plaket verirken taraftar tepki gösterdi.

Haberin Devamı

SERGEN YALÇIN'A ISLIKLA TEPKİ GÖSTERDİLER

Antalyaspor taraftarı sene sonunda takımda devam etmeyecek Sergen Yalçın'a plaket verirken ıslıklarla tepki verdi.

BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADI

Antalyaspor’da Nuri Şahin ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen Sergen Yalçın, kariyerinin en başarısız dönemini yaşıyor. Süper Lig’de Antalyaspor ile 19 maça çıkan, 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 8 yenilgi gören Sergen Yalçın, 1.11’lik puan ortalamasıyla 2012 yılında başladığı teknik direktörlük kariyerindeki en düşük ortalamanın sahibi oldu.

'EN AZINDAN İYİ BİR FİNAL YAPALIM DEDİK'

Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında Antalyaspor, sahasında Adana Demirspor’u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, güzel bir maç olduğunu belirterek, “Hedefsiz olan iki takımın oynamasına rağmen seyir zevki seyir zevki veren, pozisyonlu, mücadele gücü yüksek kazanmak isteyen iki tane takım güzel bir oyun oynadılar. Bizim için önemli tarafı son iç saha maçımızı oynadık. Bugün kazanmak istiyorduk. Yani en azından iyi bir final yapıp kapatalım dedik. O açıdan bizim için çok değerli bir müsabakaydı, kazanmak ayrı bir sevinç oluşturdu. Hepimiz de mutlu olduk” diye konuştu.

Haberin Devamı

'SON MAÇI DA TAMAMLAYAIP VEDA EDECEĞİZ'

Antalyaspor'da son bir müsabakasının kaldığını belirten Yalçın, “Tamamlayıp veda edeceğiz. Başkanımız Sinan Boztepe'ye çok teşekkür ediyorum. Maçtan önce bana bir ekibimiz hepsine plaket verdiler. Bizi onurlandırdılar. Çok uzun süre çalışmamıza rağmen bizim için gurur kaynağı oldu. Plaketle bize uğurlamaları. Kendisine ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum bu düşünceler dolayı umarım. Antalyaspor yeni bir yapılanmayla yeni bir hoca ile önümüzdeki sezon iyi bir kadro ile birlikte seyir zevki veren seyredilecek takım görüntüsü çizer” ifadelerini kullandı.