Galatasaray SON DAKİKA: Galatasaray'da iki ayrılık birden! Transferden büyük gelir

SON DAKİKA: Galatasaray'da iki ayrılık birden! Transferden büyük gelir

15.05.2024 - 16:32 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de şampiyonluğa yakın olan Galatasaray'da yeni sezon öncesi kadro planlaması yapılmaya başlandı. Sarı-kırmızılıların sezon başında kadrosuna kattığı iki yıldızla yollarını ayırması bekleniyor. Galatasaray iki oyuncunun satışında büyük bir gelir hedefliyor.

SON DAKİKA: Galatasarayda iki ayrılık birden Transferden büyük gelir

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluğa bir maç uzaklıkta olan Galatasaray, Pazar günü ezeli rakibi Fenerbahçe'yi RAMS Park'ta konuk edecek. Sarı-kırmızılılar dev derbiden beraberlikle ayrılması durumunda 24. şampiyonluğunu elde edecek.

Haberin Devamı

Süper Lig'de şampiyonluğa odaklanan Galatasaray'da yeni sezonun kadro planlaması da yapılmaya başlandı. Sezon başında transfer edilen iki oyuncuyla yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken sarı-kırmızılıların bu transferlerden büyük bir gelir hedeflediği ifade edildi. İşte detaylar...

TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK

Galatasaray'da tek hedef şampiyonluk. Sarı-kırmızılılar, 19 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da ezeli rakibi Fenerbahçe'yi RAMS Park'ta konuk edecek. Sarı-kırmızılılar derbiden en az 1 puanla ayrılırsa 24. şampiyonluğunu elde edecek. Galatasaray'ın derbide mağlup olması durumunda bir sonraki hafta oynanacak Konyaspor maçı şampiyonluk maçı olacak. Sarı-kırmızılılar, Konya'dan en az 1 puanla ayrılması durumunda yine şampiyonluğunu ilan etmiş olacak.

Haberin Devamı

SON DAKİKA: Galatasarayda iki ayrılık birden Transferden büyük gelir

BİRÇOK AYRILIK BEKLENİYOR

Galatasaray'da sezonun şampiyonlukla tamamlanmasının ardından tüm gözler olağan seçimli genel kurula çevrilecek. Galatasaray'da mevcut başkan Dursun Özbek ile Süheyl Batun başkanlık için kozlarını paylaşacak. Yeni başkan ve yönetim kurulunun belli olmasının ardından sarı-kırmızılı camiada 2024-2025 sezonunun kadro planlaması yapılmaya başlanacak. Teknik direktör Okan Buruk'la yola devam etmesi beklenen Galatasaray'da birçok oyuncu ile yollar ayrılacak.

SON DAKİKA: Galatasarayda iki ayrılık birden Transferden büyük gelir

ZAHA'DAN BÜYÜK GELİR BEKLENİYOR

Galatasaray'da yeni sezon planlaması yapılmaya başlandı. Sarı kırmızılı ekipte, takımdan ayrılacak futbolcular da yavaş yavaş netleşiyor.

Sezon başında Crystal Palace'dan transfer edilen Wilfried Zaha, beklentilerin altında kaldı. Bu sezon 40 maçta forma giyen tecrübeli futbolcu, 10 gol 4 asistlik skor katkısı verdi.

TRT Spor'da yer alan habere göre Galatasaray, bonservissiz transfer ettiği Fildişili futbolcudan önemli bir gelir elde etmeyi hedefliyor.

İngiltere ve Suudi Arabistan'dan birkaç takımın Zaha ile ilgilendiği ve yönetimin teklifleri değerlendireceği öğrenildi.

SON DAKİKA: Galatasarayda iki ayrılık birden Transferden büyük gelir

TETE İLE PALMEIRAS İLGİLENİYOR

Takımdan ayrılması beklenen bir diğer oyuncu da Tete... Bu sezon 43 resmi maçta 3 kez fileleri havalandıran 24 yaşındaki futbolcu, 4 de gol pası verdi.

Haberin Devamı

Brezilya ligi ekiplerinden Palmeiras'ın, Tete'ye ilgisi olduğu ifade edildi. Galatasaray yönetimi, oyuncuyu başka bir takıma kiralama ihtimalini de düşünüyor.

SON DAKİKA: Galatasarayda iki ayrılık birden Transferden büyük gelir

AYRILIKLAR DEVAM EDECEK

Galatasaray'ın devre arasında sezon sonuna kadar Fulham'dan kiraladığı Brezilyalı forvet Carlos Vinicius ve 6 aylık sözleşme imzalanan Fildişili Serge Aurier'le de yolların ayrılması bekleniyor. Tottenham'dan satın alma opsiyonuyla kiralanan Tanguy Ndombele de sezon sonu itibariyle Galatasaray'dan ayrılacak.

Sarı-kırmızılılarda ayrıca bu sezon beklentilerin altında kalan Sergio Oliveira için de gelecek teklifler değerlendirilecek. Portekizli futbolcunun sözleşmesi 2026 yılında sona erecek.

SON DAKİKA: Galatasarayda iki ayrılık birden Transferden büyük gelir